Drijfverentraining voor jou

Hoe fijn is het als jij je agenda erbij pakt en ziet dat de hele week gevuld is met dat wat jij het allerliefste doet? Dat is wat er gebeurt als jij je drijfveren helder hebt. Wanneer jij je richt op je drijfveren en je niet langer laat afleiden, door onder andere angst en negatieve gedachten, onstaat er focus. En opeens lijkt het alsof de dingen ‘vanzelf’ naar je toe komen. 
Wij gaan je helpen met het helder krijgen van je drijfveren en een plan van aanpak maken om ze ook te (be)leven. En het resultaat? Geluk en tevredenheid. 

Drijfverentraining voor uw medewerkers

Wilt u gemotiveerde medewerkers die met plezier naar hun werk gaan? Heeft u als manager weleens het gevoel dat het organisatiebelang en het individuele belang niet altijd complementair zijn aan elkaar? U kent het vast: medewerkers die niet lekker in hun vel zitten en twijfelen over het werk, of juist iets anders ambiëren.
Hoe fijn zou het zijn als er een training is die uw medewerkers weer energie geeft en in beweging brengt?

Neuro Linguïstisch Programmeren

Neurolinguïstisch programmeren (NLP) is een methodiek voor training, coaching en communicatieverbetering.

Familieopstellingen

Familieopstelling is een vorm van pyschotherapie die in West-Europa geherintroduceerd werd door Bert Hellinger.   

Teambuilding & Teamontwikkeling

Zijn er conflicten in het team? Wil je van een groep individuen een team maken? Zijn de presentaties van het team voor verbetering vatbaar? Wilt u ook in tijden van reorganisaties een sterk team creëeren? Kortom: wilt u de effectiviteit van de organisatie en uw team vergroten? 

Persoonlijke coaching

Wil jij een nieuwe vaardigheid aanleren, knopen doorhakken, nieuwe wegen vinden om oude problemen op te lossen, of een relatie met een collega verbeteren? Ik help je graag bij jouw persoonlijke ontwikkeling.

Neem contact met mij op

Contactgegevens

Neem contact met mij op voor meer informatie!

info@drijfverentraining.nl   |   06-12883190   |   Huizerweg 56A, 1261 AZ Blaricum
KVK 68688814   |   BTW NL001947672B89  |  Algemene voorwaarden