Boek nu via Mindcollege

Drijfverentraining is van naam veranderd. Vanaf nu heten we Mindcollege en geven we nog meer trainingen met dezelfde en nieuwe trainers. Bekijk deze training daarom op onze nieuwe website mindcollege.nl!

Bekijk deze training op mindcollege.nl

Haal meer uit jezelf en uit je communicatie

Hoe effectief communiceer jij met anderen?

Weet jij hoe je negatieve denkpatronen kunt stoppen, neutraliseren en vervangen door meer positieve patronen?

Neuro Linguïstisch Programmeren

Excellent Communiceren

Wil jij de communicatie tussen mensen verhelderen en versterken?

Doelgerichte Verandering

Bezit jij het juiste stappenplan om jouw doelen te bereiken?

v

Reflecteren

Neem jij de tijd om je innerlijke beleving te onderzoeken?

g

Zelfontwikkeling

In hoeverre beïnvloeden jouw emoties en overtuigingen jouw gedrag?

Wat is NLP?

NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren? NLP is een verzameling van methoden en technieken om beter met jezelf en anderen te kunnen communiceren. NLP richt zich op persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Wil jij meer in je kracht staan en werken aan je persoonlijke ontwikkeling en communicatie?  NLP leren en toepassen, gaat over het ontdekken ‘hoe’ jij de dingen doet en hoe je (indien gewenst) deze kunt veranderen. Het gaat over het maken van je eigen keuzes, over het ontdekken wie je echt bent en waar jij voor staat. De kwaliteit van je relaties met anderen is afhankelijk van de kwaliteit van de relatie met jezelf. Dus hoe reageer jij op anderen en hoe zou je dat effectiever kunnen doen?

Driedaagse NLP-training?

De driedaagse NLP-training geeft je inzicht in wat NLP kan betekenen voor je eigen persoonlijke en professionele communicatie.
In drie intensieve dagen word je in contact gebracht met de basistechnieken van NLP. Je krijgt inzicht in het samenspel van denken, voelen en doen. In deze compacte en concrete training maak je kennis met hoe je doelgerichter, authentieker en effectiever kunt communiceren. Het geeft mogelijkheden om in je werk en/of privé anders te kijken naar jezelf, anderen en gebeurtenissen. En je leert ervaren hoe je meer energie uit dagelijkse bezigheden haalt. 

Tweedaagse NLP-vervolgtraining 

Enthousiast na de driedaagse NLP-training? Wil je je kennis vergroten en verdiepen? Maar vind je een practitioner van 18 dagen te lang? Na de driedaagse NLP-training kun je ervoor kiezen de tweedaagse NLP-vervolgtraining te volgen. Tijdens deze training ga je verder met wat je geleerd hebt in de driedaagse. De focus zal nu meer liggen op het veranderen van ongewenste gewoonten, overtuigingen en gedrag. 

Practitioner opleiding

Wil je een grote stap maken in jouw persoonlijke ontwikkeling? Dan is de 18-daagse NLP-Practitioner de juiste keuze voor jou. Je leert in 8 weekenden NLP toepassen. Tijdens de Practitioner van 18 dagen oefen je alles wat je leert door en door. Dit zodat je na de training de technieken op een juiste manier kan toepassen. 

De prijs van deze practitioner is €2850 met op dit moment een tijdelijke korting van €400 euro. Neem contact op voor de verschillende startdata.

De online practitioner kost € 1950,-. Deze start 25-02-2021.

Certificering

Als NLP-trainer ben ik internationaal gecertificeerd (IANLP/ NVNLP geaccrediteerd).

Ik werk tijdens de driedaagse en tweedaagsetraining met groepen van maximaal 12 deelnemers. De practitioners zijn met 15 – 25 deelnemers. 

Voor meer informatie over data en prijzen zie ‘agenda & investering’. 

Boek nu via Mindcollege

Drijfverentraining is van naam veranderd. Vanaf nu heten we Mindcollege en geven we nog meer trainingen met dezelfde en nieuwe trainers. Bekijk deze training daarom op onze nieuwe website mindcollege.nl!

Bekijk deze training op mindcollege.nl

Zin om aan de slag te gaan? Neem contact op

Contactgegevens

Wij heten vanaf nu Mindcollege, bekijk daarom ons trainingsaanbod op mindcollege.nl

info@mindcollege.nl   |   06-12883190   |   Huizerweg 56A, 1261 AZ Blaricum
KVK 68688814   |   BTW NL001947672B89  |  Algemene voorwaarden

Onze nieuwe naam: