Jacqueline Tunc

Trainer & Coach

Mijn bedrijf heet nu Mindcollege

Het was tijd om Drijfverentraining, waar ik jaren met plezier aan gewerkt heb, een nieuw uiterlijk te geven. Nog steeds met dezelfde passie, hetzelfde plezier en een nog groter team van trainers wil ik jou helpen je persoonlijke drijfveren te ontdekken. En nog veel meer! Kijk daarom, nadat je mij in onderstaande tekst hebt leren kennen, zeker op onze nieuwe website mindcollege.nl!
Bekijk mijn verhaal op mindcollege.nl

Mijn verhaal

Dromen en drijfveren
Mijn naam is Jacqueline van Solt – Tunc. Vrouw van Quinten, moeder van Isabella, dochter van Isa en Hanime. Zus van Aydin, Smoeni, Dikran en Sabri. En tante van 10 prachtige ‘kinderen’. Ik ben geboren en getogen in Enschede en Aramese van afkomst.

Dagelijks ontmoet ik mensen die fantastische ideeën hebben en het nog niet makkelijk vinden om ze te realiseren. Of vrienden die zoveel ideeën hebben dat de focus ontbreekt. Collega’s die hun baan eigenlijk niet meer leuk vinden maar de stap naar een andere baan nog te spannend vinden. Mensen waarmee ik praat over dromen die nog niet verwezenlijkt zijn. En vanuit de intrinsieke motivatie om hier iets aan te willen doen is de drijfverentraining ‘geboren’.

Leidinggeven aan en managen van teams doe ik nu ruim 22 jaar. Binnen het bedrijfsleven, de overheid en NGO’s. Een goede manager is in mijn beleving met name een goede coach. Groei, ontwikkeling, plezier en voldoening, gaan hand in hand als het goed gaat. En met goed, bedoel ik goed voor mens en organisatie. Daar waar het nog niet helemaal goed gaat is waar ik om de hoek kom kijken. En ik blijf net zolang tot het goed gaat en dan vertrek ik naar een volgende opdracht. Ik ben dus wat ze noemen een coachend leidinggevende. Verder coach ik een ieder die daar behoefte aan heeft vanuit mijn eigen praktijk.

Naast het leidinggeven heb ik altijd gecoacht op individuele basis en trainingen gevolgd, ontwikkeld en gegeven.

Samen met mijn partner verzorgen wij kernwaardensessies en volledige positioneringstrajecten. Dit doen wij volgens een eigen ontwikkelde methode en in slechts 2 à 3 dagdelen. Een korte investering in tijd die noodzakelijk is voor elk bedrijf. 

Geluk als hoogste doel
Geluk is waar het om draait in dit leven. Geluk is voor mij een combinatie van een goed gevoel en succesvol nastreven wat belangrijk is voor mij. Dat wil zeggen ik doe alleen dingen die bijdragen aan wie ik ben en wil zijn als mens. Dat is iets anders dan dingen doen om dingen te hebben, dat kost alleen maar energie. Kortom mijn acties passen bij mijn doelstellingen.
Ik ben onverbeterlijk positief. En ga er vanuit dat je beter ku
nt werken aan je krachten dan aan je zwakheden. Net als de overtuiging dat een positieve instelling tot meer succes leidt dan een pessimistische. Dit zonder naïef te zijn en de realiteit uit het oog te verliezen. Mijn stijl kan omschreven worden als no-nonsense, nuchter, respectvol doch confronterend maar bovenal constructief. 

Trainingsaanbod
Drijfverentraining: deze training is ontwikkeld met een team professionals en ervaringsdeskundigen. We hebben bestaande methoden onderzocht, verder ontwikkeld en nieuwe methoden getoetst. Na een periode van 1.5 jaar ontwikkelen staat deze training als een huis. De drijfverentraining is er voor individuen die scherp willen krijgen wat ze drijft en hoe ze hun leven met focus kunnen inrichten. En voor managers die willen investeren in hun medewerkers en daarmee ook in hun eigen organisatie.
Als je weet wat je drijfveren zijn en helder hebt hoe je die moet realiseren dan is dat ook het pad wat je bewandelt. Jij zit dan zelf achter het stuur van jouw leven en wacht niet meer af tot de mooie momenten zichzelf aandienen, maar realiseer je ze zelf actief! In de drijfverentraining gaan we niet alleen ontdekken, praten en leren maar vooral veel doen en leren doorpakken! We doen wat waardevol is voor jou.

NLP-trainingen: heb je patronen die niet langer voor je werken, overtuigingen die jou beperken of wil je inzicht in jouw communicatie en die van de ander? Last van keuzes maken of wellicht onbreekt het aan focus. Dan raad ik je zeker een NLP-training aan.
Familieopstellingen: we komen allemaal ergens vandaan en het is nooit te laat voor een gelukkige jeugd. Als je vandaag de dag merkt dat je teveel voor een ander zorgt, een last met je meedraagt die niet van jou is. Of moeite hebt met je plek innemen of de juiste plek innemen. Dan is een familieopstelling interessant. 
Emotietraining: emoties zijn super fijn. Als je boosheid goed kunt voelen dan geef je ook goed je grenzen aan. Wanneer je verdriet goed voelt van weet je hoe het is om te rouwen wanneer je iemand verliest. Als je angst goed kunt voelen dan weet je wanneer je moet oppassen als er gevaar dreigt. Maar wanneer je niet goed met deze emoties weet om te gaan dan uiten ze zich op een disfunctionele manier. Boosheid wordt dan agressie of woede. Verdriet wellicht drama of teleurstelling en angst wordt terugtrekken en verschuilen. Zo maar een paar voorbeelden van disfunctionele uitingen van specifieke emoties. Wanneer je op emotioneel volwassen wilt reageren en handelen, dan is deze training zeker iets voor jou. 
Ben je iemand die liever één op één werkt aan bovenstaande thema’s of een andere persoonlijke vraag dan nodig ik je graag uit voor individuele coaching. 

Contactgegevens

Huizerweg 56a, 1261 AZ Blaricum
KVK 68688814
BTW NL001947672B89
Algemene voorwaarden 

Zin in een kopje koffie?

Van gedachten wisselen over een training?
Neem contact met mij op.

info@drijfverentraining.nl
06-12883190

Gebeld worden?

Onze nieuwe naam: