Jacqueline Tunc

Trainer & Coach

Mijn verhaal

Dromen en drijfveren
Mijn naam is Jacqueline Tunc. Geboren en getogen in Enschede en Aramese van afkomst.

Ik geef al ruim 20 jaar leiding in het bedrijfsleven, de overheid en NGO’s. Als manager coach ik dagelijks individuen, organiseer ik teambuildingsevenementen en verzorg ik trainingen. Dit heb ik onder andere gedaan bij de ministeries van Infrastructuur en Milieu, Veiligheid en Justitie, Volksgezondheid, Welzijn en Sport Financiën, het Rode Kruis en de Hennes en Mauritz.
Geluk is waar het om draait in dit leven. Geluk is voor mij een combinatie van een goed gevoel en succesvol nastreven wat belangrijk is voor mij. Prestaties, zo wijst onderzoek uit, zullen dan vanzelf volgen. 
Ik ben onverbeterlijk positief. En ga er vanuit dat je beter ku
nt werken aan je krachten dan aan je zwakheden. Net als de overtuiging dat een positieve instelling tot meer succes leidt dan een pessimistische. Dit zonder naief te zijn en de realiteit uit het oog te verliezen.
Mijn stijl kan omschreven worden als no-nonsense, nuchter, respectvol doch confronterend maar bovenal constructief. Een kleine greep uit de aanvullende trainingen die ik de afgelopen jaren heb gevolgd: Psychologie voor Managers, Neuro Linguistic Programming (NLP) Practitioner, Master & trainersopleiding, Systemisch werken, Time Line Therapie, Effectief Communiceren en Appreciative Incquiry. 

De Drijfverentraining
Dagelijks ontmoet ik mensen die fantastische ideeën hebben en het nog niet makkelijk vinden om ze te realiseren. Of vrienden die zoveel ideeën hebben dat de focus ontbreekt. Collega’s die hun baan eigenlijk niet meer leuk vinden maar de stap naar een andere baan nog te spannend vinden. Mensen waarmee ik praat over dromen die nog niet verwezenlijkt zijn.

En vanuit de intrinsieke motivatie om hier iets aan te willen doen is de drijfverentraining ‘geboren’.  De training heb ik ontwikkeld met een team professionals en ervaringsdeskundigen. We hebben bestaande methoden onderzocht, verder ontwikkeld en nieuwe methoden getoetst. Na een periode van 1.5 jaar ontwikkelen staat de training als een huis. 

De drijfverentraining is er voor individuen die scherp willen krijgen wat ze drijft en hoe ze hun leven met focus kunnen inrichten. En voor managers die willen investeren in hun medewerkers en daarmee ook in hun eigen organisatie. 
Als je weet wat je drijfveren zijn en helder hebt hoe je die moet realiseren dan is dat ook het pad wat je bewandelt. Jij zit dan zelf achter het stuur van jouw leven en wacht niet meer af tot de mooie momenten zichzelf aandienen, maar realiseer je ze zelf actief! In de drijfverentraining gaan we niet alleen ontdekken, praten en leren maar vooral veel doen en leren doorpakken! We doen wat waardevol is voor jou.

Is de drijfverentraining nog niet de juiste training voor jou? Zijn er eerst anderen dingen die moeten gebeuren voordat jij je kunt richten op dat wat jij het liefste wilt? Neem dan contact met mij op om dit te bespreken. Wellicht past een training familieopstellingen, een NLP-training of individuele coaching dan beter bij jou.

Contactgegevens

Huizerweg 56a, 1261 AZ Blaricum
KVK 68688814
BTW NL001947672B89
Algemene voorwaarden 

Zin in een kopje koffie?

Van gedachten wisselen over een training?
Neem contact met mij op.

info@drijfverentraining.nl
06-12883190

Gebeld worden?